Kan haier smile?
Kan haier smile?

Video: Kan haier smile?

Video: Kan haier smile?
Video: How To Prevent FISH From JUMPING OUT Of Planted Tanks - YouTube 2024, Mars
Anonim

Ikke sannsynlig. I haier og andre fisker, er delene av hjernen relatert til følelser ikke utviklet nok til å produsere en smil . Noen dyr gjøre viser tilsynelatende følelser som lykke, sinne og frykt. Alle disse skapningene viser ansiktsuttrykk som ligner mennesker smiler.

På denne måten liker haier å bli berørt?

Ja, haier elsker å være kjæledyr. Bare som mennesker og mange andre dyr. Haier er ganske sjenerte skapninger, men du vil vite at de har akseptert deg når de svømmer mot deg. Hvis de kommer over med åpen munn, er det bare for å indikere at du skal kile tungen deres.

Deretter er spørsmålet om andre dyr kan smile? Noen aper og aper smil . De er de eneste dyr at smil fordi de er glade, som mennesker. Delfiner gjør ikke det smil . De gjør smil …men at munnen deres er åpen er ikke et glis så mye som at kjeven deres slapper av.

Foruten ovenfor, føler haier smerte?

Haier mangler nociceptorer, som gjøre annen elasmobranch fisk (fisk som gjøre ikke ha et bruskskjelett). Så, en grunn til å anta det haier føler smerte er fjernet. Tilsynelatende deres dødelige sår gjøre ikke få dem til føle smerte . I disse henseender, haier er som mange insekter.

Kan haier lukte frykt?

Han pekte på teorier som haier kan føle frykt ved å oppdage elektriske impulser gitt av en dykkers akselererte hjerteslag, men sa at det var adrenalinrushet som trakk ham inn i slike farlige miljøer. Noen ganger, haien kan være bare centimeter unna linsen.

Anbefalt: