Hvor smarte er Shih Poos?
Hvor smarte er Shih Poos?

Video: Hvor smarte er Shih Poos?

Video: Hvor smarte er Shih Poos?
Video: Стрижка Боб Каре 2023 Пошагово дома / Стрижка Каре на удлинение / Уроки стрижек Евы Лорман - YouTube 2024, Mars
Anonim

De er utrolig vennlige, imøtekommende og søte, mens pudler er intelligente, trenbare og aktive. Shih - bæsj personligheter kan variere, men vil typisk falle midt i foreldrenes egenskaper. Mest Shih - Poos beskrives som vennlige og lekne.

Spørsmålet er også, er Shih Poos enkle å trene?

En Shihpoo er en blanding mellom en Shih Tzu og Toy Poodle. Disse små hundene er lekne, energiske og elsker å ha det gøy. De er også veldig lyse og ivrige etter å tilfredsstille, som kan gjøre opplæring dem lett . Derimot, Shihpoos kan også være sta, som kan snu opplæring inn i en utfordring.

Vet også, er en Shih Poo et godt kjæledyr? For de som leter etter en liten hund det er rett og slett bedårende, det Shih Poo hund er noe av det beste du kan få. I tillegg er den hypoallergen med en mild natur, noe som gjør den til en utmerket kjæledyr for allergikere eller barn i familien. Lær mer om denne milde og søte rasen!

Dessuten, hva er forventet levealder for en Shih Poo?

10 – 16 år

Hvor smart er en Shih Tzu?

Intelligent hunder, Shih Tzu som å lære. De er gode i lydighetsklasser og kan gjøre det bra i agility- og lydighetskonkurranser. De Shih Tzu er for liten, for menneskeorientert og for varmefølsom til å leve utendørs. Han trenger kanskje ikke et palass, men han trenger definitivt et hjem.

Anbefalt: