Migrerer kråker i Colorado?
Migrerer kråker i Colorado?

Video: Migrerer kråker i Colorado?

Video: Migrerer kråker i Colorado?
Video: Alle mot En - YouTube 2024, Mars
Anonim

Kråker i de nordlige delene av deres utbredelsesområde migrere sørover om høsten og tilbringer generelt vinteren sør for grensen mellom Canada og USA. amerikansk kråker server det beste i en blanding av åpne jorder hvor mat kan finnes og vedmarker hvor det er trær for hekking og rasting.

Også å vite er, er det kråker i Colorado?

I Colorados fjell, virkelig store svarte fugler er enten amerikanske kråker eller vanlig ravner , som begge kan finnes året rundt i hele staten, og begge blir ofte forvekslet med den andre. Verre er at begge fuglene liker å variere deres samtaler gjennom et imponerende utvalg av lignende lyder.

Vet du også, er kråker beskyttet i Colorado? Under MBTA er nesten alle fugler beskyttet , inkludert vanlige arter som svaler, kråker , og gjess.

Derav, hvor vandrer kråker fra?

Det er opplyst at kråker vandrer ut av de områdene der minimumstemperaturen i januar er gjennomsnittlig 0 ° F. Absolutt kråker forlater de nordlige Great Plains om høsten, og forlater Saskatchewan og Alberta for å overvintre i delstatene Nebraska, Kansas og Oklahoma (Kalmbach, E. R. og S. E. Aldous.

Holder kråker seg i samme område?

Mange typer kråker er ensomme, men de vil ofte søke i grupper. Andre oppholde seg i store grupper. Noen kråker migrere mens andre kråker ikke migrere i sunn fornuft. De vil reise til varmere områder av deres territorium, når det er nødvendig.

Anbefalt: