Innholdsfortegnelse:

Kan kyllinger gå på jernvareduk?
Kan kyllinger gå på jernvareduk?

Video: Kan kyllinger gå på jernvareduk?

Video: Kan kyllinger gå på jernvareduk?
Video: Flommen gjør at flere tusen mennesker må evakuere - YouTube 2024, Mars
Anonim

Rever, quolls, hunder og katter vil grave, og grave, og grave for å få tilgang til din kyllinger . Vedvarende, ja. Så hvis de er et problem i ditt område, sørg for å legge til en maskinvare klut , plexiglas eller et ark med tømmer til toppen av din kyllinger 'løp så quolls kan Ikke løp rundt og prøv å komme deg inn.

Angående dette, kan kyllinger gå på hønsenetting?

Nei! Faktisk noen coops vil være utformet med trådnett under rosten som en bonusfunksjon. At kan fungerer bra, fordi kyllinger er det ikke gå rundt på metalltråd ; de sitter på en hygge over metalltråd . Men for gå på i løpet av dagen, kyllinger foretrekker å ha gulv med steder å skrape og grave og fôre.

På samme måte, hvordan begraver du jernvareduk til et hønsehus? For å avskrekke gravende rovdyr, grav en 12" grøft hele veien rundt omkretsen av coop og begrave de maskinvare klut . Hvis coop gulvet er skitt, begrave maskinvareklut minst 12" under den. Et alternativ til en grøft er å forlenge et 12" forkle ut fra omkretsen.

Spørsmålet er deretter, kan vaskebjørn komme gjennom maskinvareduk?

Vaskebjørn og andre rovdyr kan riv høyre gjennom det som silkepapir. (Kylling metalltråd bør kun brukes til å holde kyllinger inne, ikke for å holde rovdyr ute.) Ideelt sett bruk maskinvare klut med bot mesh at vaskebjørn kan ikke når gjennom (bruk 1/2" eller 1/4").

Hva er det beste materialet for hønsegårdsgulv?

Sengetøyutvalget

  1. Halm og høy. Solfarget halm, med sin søte, jordaktige lukt og spenstige tekstur, er det mange nye kyllingoppdrettere strekker seg etter for å fore gården og reirboksene sine.
  2. Furuspon.
  3. Cedar spon.
  4. Sand.
  5. Gressklipp.
  6. Strimlede blader.
  7. Resirkulert papir.

Anbefalt: