Er Goldendoodle-valper rolige?
Er Goldendoodle-valper rolige?

Video: Er Goldendoodle-valper rolige?

Video: Er Goldendoodle-valper rolige?
Video: Hvordan smaker ulik mikromat BLANDET? #flippklipp #nyvideo - YouTube 2024, Mars
Anonim

Ja, Goldendoodles kan være rolig hunder. Goldendoodles er vennlige hunder som liker å leke, men de er lette å trene og kan læres å slappe av og legge seg. Når de blir eldre, Goldendoodles er mer sannsynlig å ønske å hvile ved siden av deg i stedet for å jage etter en ball. Mer enn noe annet er de glade for å være rundt deg.

Angående dette, er Goldendoodle-valper hyper?

Goldendoodles finne den perfekte balansen; de elsker å leke, men de er også fornøyd med nedetid og avslapning. Goldendoodles og Goldendoodle valper er lekne og energiske uten å være det hyper . Goldendoodles er omgjengelige hunder med gjennomsnittlig treningsbehov.

Vet du også, bjeffer Goldendoodle-valper? I motsetning til noen andre hunderaser, Goldendoodles gjør det ikke generelt bark bare å være bjeffer . En ting som kan få Goldendoodles til å bjeffe overdrevent hvis de ble tatt fra mødrene sine for tidlig. EN valp bør være minst 8 uker gammel før de forlater sin mor og drar til sitt nye hjem.

I denne forbindelse, i hvilken alder roer Golden Doodles seg?

rundt 8-14 måneder

Er goldendoodles gale?

Faktisk er deres aktivitet og energinivå ofte en egenskap som tiltrekker folk til Goldendoodle rase i utgangspunktet. Og ja, Goldendoodle "zoomier" er en ekte ting (når de løper rundt som en gal hund) og hvis du ikke har opplevd dem før, kan det bare endre livet ditt! Alvor!

Anbefalt: