Innholdsfortegnelse:

Hva er den beste forebyggingen av hjerteorm for hunder?
Hva er den beste forebyggingen av hjerteorm for hunder?

Video: Hva er den beste forebyggingen av hjerteorm for hunder?

Video: Hva er den beste forebyggingen av hjerteorm for hunder?
Video: Dog Poo Compost - Recycling the SMELLY stuff into GARDEN GOLD - YouTube 2024, Mars
Anonim

Trifexis er en av de ledende orale kombinasjonene hjerteorm forebyggende midler. Det er en en gang i måneden tyggetablett som forhindrer hjerteorm , dreper voksne lopper og forhindrer også krokorm, rundorm og piskeorm. Sentinel Spectrum gjør det samme, med den ekstra fordelen av forebyggende bendelorm.

Så, hva slags hjerteormmedisin er best for hunder?

De beste forebyggende medisinene for hjerteorm hos hunder

  • IVERHART PLUSS FOR HUNDER. Iverhart Plus (ivermectin/pyrantel) har blitt vurdert høyt for den effektive beskyttelsen den gir til hunder mot hjerteorm, rundorm, krokorm og diverse andre parasitter.
  • HEARTGARD PLUSS.
  • TRI-HJERTE.
  • ADVANTAGE MULTI.
  • PROHEART.

Også, når bør jeg starte hunden min med hjerteormforebygging? Risikoen for at valper og kattunger får hjerteorm sykdom er lik den for voksne kjæledyr. Amerikaneren Hjerteorm Samfunnet anbefaler at valper og kattunger startes på en hjerteorm forebyggende så tidlig som produktetiketten tillater, og senest ved 8 ukers alder.

For det andre, hva kan jeg gi hunden min for å forebygge hjerteorm?

Det er fire hjerteorm medisiner for hunder at Petco bærer-Heartgard, Iverhart, Sentinel og Tri-Heart. Den aktive ingrediensen Ivermectin brukes i Heartgard, Heartgard Plus, Iverhart Plus og Tri-Heart Plus. Ivermectin dreper den umodne formen av hjerteorm samtidig som den hjelper til med å kontrollere innvollsorm.

Trenger hunden min forebygging av hjerteorm?

Hjerteorm Forebyggende midler bør gis året rundt Veterinærer anbefaler det på det sterkeste hunder bli gitt hjerteorm forebygging hele året. I noen deler av landet, hvor mygg er mindre aktiv i vintermånedene, kan du ha for vane å bare behandle hunder til hjerteorm halve året.

Anbefalt: