I hvilken alder roe bassethundene seg?
I hvilken alder roe bassethundene seg?

Video: I hvilken alder roe bassethundene seg?

Video: I hvilken alder roe bassethundene seg?
Video: Tappe ser på nrksuper.no [EDUCATIONAL] - YouTube 2024, Mars
Anonim

Jeg synes 2-3 år er gjennomsnittet alder når begynner ro deg ned litt, men Rosie er nesten 10 1/2 år og hun er fortsatt ganske gal. Velkommen! Jeg pleier å være enig med "en sliten hund er en lykkelig hund "Slik at de leker mer kan du gi henne jo bedre - hund parker/doggie pals.

Med tanke på dette, er basset-hundene late?

De Basset hund ble brukt til jakt av den franske allmuen som ikke hadde hester til jakt. Hjemme, Bassetter er rolige, lojale og lat som de liker å ligge rundt i huset. Det er viktig å sørge for at de får et godt treningsprogram. Det krever tålmodighet å trene en Basset , fordi de er sta.

På samme måte, hvorfor sutrer basset-hunden min? Den store sutrer betyr vanligvis at han er sulten, tørst, trøtt eller generelt ønsker oppmerksomhet (omtrent som et barn eller spedbarn) eller trenger noe. Den eneste gangen han ikke er det klynking på en eller annen måte er form eller form når han ellers er opptatt av et leketøy, en godbit eller et bein. Så du er ikke alene om sutre basset situasjon!!

Videre, hvilken alder slutter en bassethund å vokse?

to år gammel

Er bassethunder energiske?

Basset Hounds er hjertelige spisere, men fordi de ikke er veldig aktive i huset, kan de gå opp i vekt og raskt bli overvektige, noe som kan føre til at de får problemer med rygg og ben. Regelmessig trening er et must. Bassetter har stor utholdenhet, så de liker å gå lange turer.

Anbefalt: