Hva brukes Surolan til?
Hva brukes Surolan til?

Video: Hva brukes Surolan til?

Video: Hva brukes Surolan til?
Video: TAIL ROT / NECROSIS IN LIZARDS - Symptoms, Causes & Treatment! - YouTube 2024, Mars
Anonim

Surolan Otic Suspension er brukt for å behandle otitis externa og dermatitt hos hunder forårsaket av sopp, sopp, bakterier og øremidd. Surolan er en kombinasjon av medisiner med antibakterielle, anti-inflammatoriske og antifungale egenskaper. Surolan krever resept fra veterinæren din.

Dessuten, hvor lenge kan du bruke Surolan?

Surolan Dosering og administrasjon Det ytre øret bør rengjøres grundig og tørkes før behandlingsstart. Kontroller at trommehinnen er intakt. Tilsett 5 dråper Surolan i øregangen to ganger daglig og masser øret. Terapi bør fortsette i 7 dager på rad.

På samme måte er Surolan trygt for hunder? Surolan er kontraindisert i hunder med mistenkt eller kjent overfølsomhet overfor mikonazolnitrat, polymyxin B-sulfat eller prednisolonacetat. Ikke bruk i hunder med kjent perforert trommehinne. De sikker Bruken av Surolan i hunder brukes til avlsformål, under svangerskapet , eller i amming hunder er ikke evaluert.

Kan du dessuten bruke Surolan på mennesker?

Surolan er et kjæledyrmedisin som behandler ørebetennelser. Kjæledyrmedisiner er reseptbelagte og reseptfrie legemidler for hunder, katter , og andre dyr. De behandler tilstander som kun er dyr og de som også finnes i mennesker , og kommer i former og doser spesielt for kjæledyr.

Trenger jeg resept på Surolan?

Som Surolan er en resept bare medisin, behandling bør være nøye overvåket av en veterinær.

Anbefalt: