Selger Home Depot flytende gjerde?
Selger Home Depot flytende gjerde?

Video: Selger Home Depot flytende gjerde?

Video: Selger Home Depot flytende gjerde?
Video: How to Make an OASE BIORB EARTH Terrarium Like an EXPERT - YouTube 2024, Mars
Anonim

Flytende gjerde 32 oz. Bruksklar hjort- og kaninavstøtende middel-HG-71126-2 - The Home Depot.

Dessuten, skader Liquid Fence planter?

Flytende gjerde dyreavvisende midler bruker duft- og smaksavskrekkende formler som ikke gjør det skade dyr eller planter når den brukes som anvist. Det er ufarlig å planter og dyr når de brukes og lagres som anvist, og kan brukes året rundt. Formelen er regnbestandig.

Foruten ovenfor, hvordan bruker du flytende gjerdehjort- og kaninavstøtende middel? Veibeskrivelse for Bruk Tilsett 12,8 fl oz av Flytende gjerde ® Hjort & Kanin frastøtende Konsentrere2 for hver liter vann og bland grundig. Med hagesprøyte eller sprinkler, søke om rikelig til planter og deres omkrets i en tørr periode. Gjenta prosessen en uke senere og deretter omtrent en gang i måneden.

Følgelig, hva er Liquid Fence?

Flytende gjerde Ingredienser Flytende gjerde konsentrat inneholder 24,65 prosent råtne egg og 2,96 prosent hvitløk, som gir en ubehagelig lukt for kaniner og hjort. Dens inaktive ingredienser er vann og xantangummi, brukt som et klebemiddel.

Er Liquid Fence trygt å bruke på grønnsaker?

Flytende gjerde , et kommersielt tilgjengelig frastøtende middel som har fungert for å hindre sultne dyr fra å beite på trær og busker, er nå merket sikker til grønnsaker . Kaniner kan finne grønnsaker mindre velsmakende nå som Flytende gjerde er godkjent for bruk på spiselige varer.

Anbefalt: