Hvordan vet du om katten din har vondt?
Hvordan vet du om katten din har vondt?

Video: Hvordan vet du om katten din har vondt?

Video: Hvordan vet du om katten din har vondt?
Video: How to tell if your cat is pain 😿 signs of cat in pain 😿 - YouTube 2024, Mars
Anonim

Felles Kattesmerter Symptomer

Ifølge Vetstreet vanlige skilt katten din er syk eller inne smerte inkluderer: Skjuler. Sitter stille og sammenkrøpet. Tap av interesse for mennesker, andre kjæledyr eller aktiviteter.

Med tanke på dette, mjauer katter hvis de har vondt?

En katt i smerte vil ofte gjemme seg fra du . Du kan merke at de bruker mer og mer tid under de seng eller i de Gå vekk de skap. Eller, du kan merke at de er ganske rastløs og har en vanskelig å bosette seg et sted. Til du , den kan bare virke som merkelig oppførsel, men for dem, det kan være en rop om hjelp.

På samme måte spinner katter når de har det vondt? De kan være spinnende , hvilken katter gjør ikke bare når de er glade, men også når de 'resick eller i smerte.

Også spurt, gjemmer katter seg når de har det vondt?

Hvorfor Cats Hide Deres Smerte En katt inn smerte blir sett på som svake, noe som gjør dem til hovedmål for rovdyr. For å overleve, de har tilpasset et dypt naturlig instinkt til gjemme seg deres smerte . Katten din vil ikke gråte inn smerte , av frykt de vil tiltrekke oppmerksomheten til apredator.

Hva kan jeg gi katten min for smertelindring?

Mange vanlige smerte relievers har alvorlige skadelige effekter for katter . Dette gjelder spesielt smerte medisiner som ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs) og Tylenol (acetaminophen).

Anbefalt: