Innholdsfortegnelse:

Hvordan rengjør du et utendørs hundeløp?
Hvordan rengjør du et utendørs hundeløp?

Video: Hvordan rengjør du et utendørs hundeløp?

Video: Hvordan rengjør du et utendørs hundeløp?
Video: Maintain the Dog Run For dog run ideas backyard - YouTube 2024, Mars
Anonim

Utendørsløp

Bytt ut bollene med ren eller bruk et mildt desinfeksjonsmiddel ren dem og la dem lufttørke. Fjern eventuell avføring. Spyl ned løpe med varmt vann. Påfør ønsket desinfeksjonsmiddel, fortrinnsvis med en sprøyte, over hvert område av løpe.

Så hvordan rengjør du et hundeløp?

For å hjelpe drepe bakterier og desinfisere dem, bløtlegg leker i en blanding av eddik og vann. Alternativt kan du rense mange harde leker av løping dem gjennom oppvaskmaskinen, og du trenger ikke engang å tilsette såpe. Bare trykk på rense innstilling og la maskinen gjøre rengjøring for deg.

Deretter er spørsmålet, hvordan desinfiserer jeg hundebæsj fra hagen min? Tilsetning av fortynnet blekemiddel til vannet er en ekstra forholdsregel som definitivt vil drepe alle bakterier eller protozoer. Hvis dette er et område utenfor, bruk en bøtte med fortynnet blekevann og sprut det over flekken. For å fjerne gjenværende fekalt materiale, skrubb området med en metallbørste.

For det andre, hvordan kan jeg holde hunden min ren?

Her er noen tips for å holde valpen så ren som mulig uten å få den inn i rutinen med å bade så mye som vi mennesker gjør

  1. Bruk kjæledyrservietter.
  2. Børst valpen din regelmessig!
  3. Tørr sjampo.
  4. Rengjør hundens ting!
  5. Rengjør ørene deres.
  6. Hold munnen deres ren!
  7. Oppfriskende spray eller skum.

Hvordan blir du kvitt hundeløpslukten?

Utendørs urin og avføring Luktfjerning Tips Bruk en oscillerende sprinkler daglig i det området av gården som dyrene mest bruker. Vannet vil sakte fortynne urinen og la den sive ned i jorden. Dryss natron på området. La den sitte i minst en time slik at den absorberer urinen lukt.

Anbefalt: