Kan hester være rundt kyllinger?
Kan hester være rundt kyllinger?

Video: Kan hester være rundt kyllinger?

Video: Kan hester være rundt kyllinger?
Video: SJOVE DANSKE KLIP - YouTube 2024, Mars
Anonim

Så, er kyllinger og hester fjøsdyr som kan bo sammen? Svaret er et rungende JA! De kyllinger vil lage raskt arbeid av hauger av hest gjødsel, plukke ut eventuelle frø som blir stående ufordøyd og også spise fluelarver. Vi så langt færre fluer rundt stallen når vi kom kyllinger.

Angående dette, er kyllinger dårlige for hester?

Nummer en: Kyllinger kan bære salmonella (selv om dette kan finnes i jord uansett). Det er viktig å beholde din kyllinger ut av hesteforet og høyet ditt. En annen ting å huske på er at selv om kyllinger kan spise hestefôr, kommersielt kylling fôr kan være giftig for hester.

I tillegg, kan kyllingfôr drepe hester? Med de fleste kyllingfôr det er ingen umiddelbar sykdom. Men med lang sikt fôring den vil drepe din hest . Det er et kjemikalie i kylling mat at hester kan ikke fordøye (husker ikke navnet) det lagres deretter i systemet deres, og når det når et visst nivå hest vil bli veldig syk og dø.

I denne forbindelse, skader kyllingbæsj hester?

Moden hester skal ikke ha problemer med kylling bæsj . Vi er veldig nøye med føll og unger hester (under 2 år) siden jeg mistet en til Salmonella.

Kan du mate kyllinger med hestefôr?

Ja! Kyllinger kan spise hestefôr ---- fra hver ende av hest !

Anbefalt: