Hvor mye koster et ildernasjonsbur?
Hvor mye koster et ildernasjonsbur?

Video: Hvor mye koster et ildernasjonsbur?

Video: Hvor mye koster et ildernasjonsbur?
Video: Best Ferret Cage REVIEW: Ferret Nation vs. Feisty Ferret vs. Kaytee - YouTube 2024, Mars
Anonim

BESTE PRIS : $35.65

Når du kjøper en tilleggsenhet, sørg for at du har en kompatibel Ferret Nation-bur modell. Tillegget bur er ny og vil kun fungere med de nyere FN 181- og FN 182-modellene.

Hvis du tar dette i betraktning, hvor mye koster et bur for en ilder?

Jeg oppgraderte til ilder nasjon bur etter min nye ilder brøt gjennom den gamle historien bur flere ganger. Jeg har hatt ilder tidligere eiere har bedt meg om å bare hoppe over alt annet bur og å kjøpe en ilder nasjon.

Topp utvalgte produkter og anmeldelser.

Listepris: $311.19
Du sparer: $18.60 (6%)

Man kan også spørre, hva er forskjellen mellom critter-nasjon og ildernasjon? De Ildernasjon er laget av Midwest og er originalen bur . De skapte den med ilder eiere i tankene, noe som betyr at baråpningene er 1 tomme. De Ildernasjon har veritcal barer, som er fine for ildere . De Critter Nation har horisontale stenger som er bedre for dyr som klatrer opp på sidene.

Følgelig, hvor mange ildere får plass i et ildernasjonsbur?

Ferret Nation 182 dobbeltnivåbur Ferret Nation 182 er det doble nivåburet fra MidWest som komfortabelt holder 3-4 ildere.

Hvor høyt er ildernasjonsburet?

Critter Nation lite dyr bur dobbel enhet med høyde - justerbare hyller. Har en solid firkantet rørramme og sterk metalltråd. Produktdimensjoner: 36"L x 25"B x 62,5"H.

Spesifikasjoner.

Dyretype Ilder, kanin
Sammensatt produktvekt 96 lbs
Sammensatte produktdimensjoner (L x B x H) 36,00 x 25,00 x 62,50 tommer

Anbefalt: