Innholdsfortegnelse:

Er det mulig å ha en vaskebjørn?
Er det mulig å ha en vaskebjørn?

Video: Er det mulig å ha en vaskebjørn?

Video: Er det mulig å ha en vaskebjørn?
Video: A 17th century Abandoned Camelot Castle owned by a notorious womanizer! - YouTube 2024, Mars
Anonim

Vaskebjørn er ville dyr, ikke kjæledyr , og til og med "temmet" er ekstremt høyt vedlikehold og krever en erfaren, kunnskapsrik verge. Selv flere generasjoner av avlet i fangenskap vaskebjørn fortsatt viser alle sine ville instinkter gjennom hele livet. Det er ulovlig i enkelte stater vaskebjørn som kjæledyr.

Spørsmålet er også, hvilke stater er det lovlig å ha en vaskebjørn?

Vaskebjørn er ulovlig i blant annet Arizona, Colorado, Idaho, Kentucky, Louisiana, Maryland og Massachusetts stater , og det er spesifikke lover rundt vaskebjørn eierskap i de fleste stater . I noen stater , mens det kan være lovlig å eie en vaskebjørn som en kjæledyr , det er ikke lovlig å importere vaskebjørn utenfra stat.

På samme måte, hvor lenge lever vaskebjørn som kjæledyr? Levetid: I naturen, en vaskebjørn har en forventet levetid på ca. 2 til 3 år, men i fangenskap en vaskebjørn kan leve opptil 20 år. Diett: Den vaskebjørn er en altetende og opportunistisk spiser, med kostholdet sitt sterkt bestemt av omgivelsene.

Man kan også spørre, hvordan eier du en vaskebjørn?

Vaskebjørn er ville dyr; det er ulovlig å beholde dem i mange stater. Stater som tillater det vaskebjørn som kjæledyr vanligvis krever tillatelser. Lover og tillatelseskrav endres, så sjekk statens forskrifter før du kjøper en vaskebjørn . Å eie kjæledyr vaskebjørn krever tålmodighet og tidsforpliktelse.

Hva gjør du hvis det er en vaskebjørn i hagen din?

Hvordan bli kvitt vaskebjørn

  1. Sikre søppelbøtta.
  2. Ta med kjæledyrmat.
  3. Hold øye med fuglebrettene dine.
  4. Plukk opp nedfalt frukt og nøtter.
  5. Sett et gjerde rundt hagen din, fiskedam, komposthaug eller nyinstallert torv.
  6. Gi aldri med vilje mat til vaskebjørn.
  7. Hagearbeid.
  8. Tett av skorsteinen.

Anbefalt: