Er foxterrier gode kjæledyr?
Er foxterrier gode kjæledyr?

Video: Er foxterrier gode kjæledyr?

Video: Er foxterrier gode kjæledyr?
Video: Glemt vinåpner? - Vi viser deg trikset - YouTube 2024, Mars
Anonim

Fox Terrier er barn på hjertet selv og elsker å leke med barn, men de er for aktive for et barn yngre enn 6 eller 7 år. Fox Terrier kan passe godt med hunder eller katter de har vokst opp med siden valpetiden, men de er ikke det beste valget for hjem med kjæledyr som kaniner, hamstere og marsvin.

Følgelig, er foxterrier farlige?

En sunn tråd Fox Terrier kan leve så lenge som 15 år. Generelt sunn, kan denne rasen noen ganger utvikle grå stær og hudallergier. Metalltråd Fox Terrier er ganske lette å stelle, trenger bare en og annen børsting. De bør trimmes profesjonelt flere ganger i året, men de faller veldig lite.

Vet også, er foxterrier intelligente? De Fox Terrier er en glad og ekstremt energisk hund som også er det intelligent og hengiven. De er lojale mot familiene sine og kan beskytte dem hvis de føler seg truet. Fox Terrier er lekne og kommer normalt godt sammen med barn, og nyter underholdningen de tilbyr.

Deretter kan man også spørre, gjør toy fox terrier gode kjæledyr?

Toy Fox Terrier er svært intelligent. De trener lett opp som valper, og deres lille størrelse gjør dem egnet til å bruke en kattesøppel eller hustreningspute. Toy FoxTerriers er ekstremt lojale til og beskyttende mot familien deres. De gjøre utmerket vakthunder med en stor bark som stemmer overens med størrelsen deres.

Hvor lenge lever foxterrier?

Smooth Fox Terrier: 12 –15 år Wire Hair Fox Terrier: 15 år Jack Russell Terrier: 13 –16 år

Anbefalt: