Er det farlig å holde duer?
Er det farlig å holde duer?

Video: Er det farlig å holde duer?

Video: Er det farlig å holde duer?
Video: Sirkulasjonssystemet - YouTube 2024, Mars
Anonim

I tillegg til å bære sykdommer, duer kan også ødelegge eiendommen din. Flokker skader bygninger, og reirene deres forstyrrer elektriske elementer og klimaanlegg. Også, Due avføring er ikke bare uhygienisk, men kan skape glatte og farlige forhold.

I denne forbindelse, er duebæsj skadelig for mennesker?

Puster støv eller vanndråper som inneholder forurenset fugl avføring kan føre til flere sykdommer , inkludert en influensalignende sykdom kalt psittacosis. Salmonella - en bakteriell infeksjon som kan forårsake diaré - kan også være tilstede hos enkelte fugler avføring.

Vet også hvorfor duer er skadelige? Due avføring bærer en rekke alvorlige sykdommer. For eksempel kontakt med Due avføring kan føre til histoplasmose, som kan forårsake feber, brystsmerter og andre alvorlige symptomer. Andre sykdommer som overføres av duer inkluderer Cryptococcosis og Psittacosis.

Folk spør også, er det bra å holde duer hjemme?

Holde hvilken som helst fugl i din hus er ikke en god idé, skjønt. Duer er nydelige fugler som kan bli ganske tamme. Holde hvilken som helst fugl i din hus er ikke en god idé, skjønt. Så vidt jeg vet, produserer alle slags fugler et slags "pulver" som holder fjærene inne god tilstand.

Bærer duer på sykdom?

Tre mennesker sykdommer , histoplasmose, kryptokokkose og psittacose er knyttet til Due avføring. En sopp som vokser i fugleskitt og jord forårsaker histoplasmose, en sykdom som påvirker lungene. De sykdom overføres ikke fra person til person.

Anbefalt: