Trenger kyllinger en varmelampe?
Trenger kyllinger en varmelampe?

Video: Trenger kyllinger en varmelampe?

Video: Trenger kyllinger en varmelampe?
Video: How to Save Your Sick Betta Fish - YouTube 2024, Mars
Anonim

Hvis hjemmetemperaturen varierer rundt 75 grader, gjør du det ikke trenger en varmelampe siste uke fire. Men i fjøs eller garasjer, som kan gå 60 grader, kyllinger trenger supplerende varme til de er helt fjærkledde ved seks ukers alder. Rådfør deg med kyllingen varme tabell når du skal avgjøre om din kyllinger fortsatt trenge en lampe.

Også å vite er, når kan kyllinger gå ute uten varmelampe?

Ideelt sett, kyllinger vil krever ikke en varme kilde ved flytting fra gruble til hus. Hvis temperaturene utenfor forbli over 65°F og kyllinger er minst 6 uker gamle, de kan flytte inn i coop uten supplerende varme.

Spørsmålet er deretter, kan babyunger sove med varmelampen på? Vanligvis er de det sover i en sirkel under varmelampe - haler inn og hodet ut, akkurat som de ville vært under en høne. La på din varmelampe dag og natt, og pass på at det ikke er noe i nærheten vil fange den og forårsake brann. Pass på at den er godt forankret "ovenfra" også.

Med tanke på dette, når kan babyunger gå ute?

Ved 4-5 ukers alder din kyllinger er klare til å flytte utenfor fulltid. Og takk og lov! Så mye som du elsker dem, vil du bli begeistret for å få dem ut av huset ditt. Les de neste kapitlene for å lære om kravene til hønsegården, hvordan du overfører dem til hønsegården og hvordan du tar vare på dem når de blir eldre.

Hva skjer hvis unger blir for kalde?

Hypotermi vs. Hvis lufttemperaturen er over 70 grader, eller dama har vært utsatt for en lavere temperatur i kort tid, er det en sjanse for at oppvarming dama til den vanlige kroppstemperaturen vil føre til at normal kroppsfunksjon gjenopprettes.

Anbefalt: