Innholdsfortegnelse:

Kan jeg ha en vaskebjørn i New York?
Kan jeg ha en vaskebjørn i New York?

Video: Kan jeg ha en vaskebjørn i New York?

Video: Kan jeg ha en vaskebjørn i New York?
Video: Carole Lombard, William Powell | My Man Godfrey (1936) Romantic Comedy | Full Movie | Subtitled - YouTube 2024, Mars
Anonim

Vaskebjørn er viktige pelsbærere, som gir inntekt og rekreasjon til jegere og fangstmenn i New York Stat. Holde vaskebjørn som kjæledyr kan være skadelig for både mennesker og vaskebjørn , og er ulovlig.

Tilsvarende, hvilke dyr er det ulovlig å eie i delstaten New York?

Ulovlige kjæledyr i New York City

  • Ulv, rev, coyote, hyene, dingo, sjakal, andre utestiserte hunder.
  • Løve, tiger, leopard, jaguar, puma, panter, fjellløve, gepard, cougar, bobcat, gaupe, andre utestiserte katter.
  • Ilder, vesle, mink, grevling, jerv, skunk, mangust.
  • Ekorn, vaskebjørn, flaggermus.
  • Bjørn, elefant, sebra, neshorn, sjiraff, flodhest.

Tilsvarende, i hvilke stater er det lovlig å eie en vaskebjørn? Vaskebjørn er ulovlig i blant annet Arizona, Colorado, Idaho, Kentucky, Louisiana, Maryland og Massachusetts stater , og det er spesifikke lover rundt vaskebjørn eierskap i de fleste stater . I noen stater , mens det kan være lovlig å eie en vaskebjørn som kjæledyr er det ikke det lovlig å importere vaskebjørn utenfra stat.

I forhold til dette, er det lovlig å ha en vaskebjørn i Illinois?

Vaskebjørn ikke gjøre god kjæledyr , og det er ulovlig å beholde dem som kjæledyr i Illinois . De er søte når de er små. Men de kan være veldig aggressive som voksne, spesielt hannene. De Illinois Institutt for naturressurser gir folk lisens til å ta vare på dyrelivet som dyrelivrehabilitatorer.

Kan du ha et pinnsvin som kjæledyr i NY?

For folk som ha allergi derimot, pinnsvin kan vær snill kjæledyr . Likevel, noen steder regnes de som ville dyr og uegnet til ha som kjæledyr . I New York City, helseloven forbyr kjæledyr pinnsvin , men Kiefer sier hun er sikker på at det er folk som holder dem innenfor de fem bydelene.

Anbefalt: