Hvordan formerer anakondaer seg?
Hvordan formerer anakondaer seg?

Video: Hvordan formerer anakondaer seg?

Video: Hvordan formerer anakondaer seg?
Video: Pelle må ha sin daglige dose Kattemynte | Montebello Camping - YouTube 2024, Mars
Anonim

Reproduksjon og levetid

Som mye av livet deres, anakonda parringen skjer i eller nær vannet. Anakondaer danner avlsballer, gigantiske slangesvermer der to til 12 hanner snirkler seg rundt en hunn og sakte kjemper for sjansen til å pare seg med henne. Avlsballer kan vare så lenge som fire uker.

Folk spør også, legger anakondaer egg?

Som alle boaer, det gjør anakondaer ikke legge egg ;i stedet føder de levende unger. Ungene er festet til plommesekk og omgitt av en klar membran, ikke et skall, når de utvikler seg i morens kropp.

Man kan også spørre, hvor mange babyer har Anacondas? I motsetning til de fleste slangearter, anakondaer føde for å leve babyer -noen ganger 40 om gangen!

Bare så, kan anakondaer formere seg aseksuelt?

Men i en bisarr vri har en av dem født tre babyer uten en pappa. Denne uvanlige formen for reproduksjon er kjent som parthenogenese, som bokstavelig talt betyr "jomfrufødsel" på gresk. Det er en type aseksuell reproduksjon der embryoene utvikler seg uten befruktning.

Spiser anakondaer babyene sine?

Det er mistanke om at hunnen spiser hannene for energi og næringsstoffer fordi hun ikke vil spise under henne 6 til 7 måneders svangerskapsperiode. Selv om anakondaer føde for å leve ung , de er ovoviviparøse, noe som betyr at de gjøre ikke gi næring til ung innsiden deres kropp.

Anbefalt: