Er myggfisk en guppy?
Er myggfisk en guppy?

Video: Er myggfisk en guppy?

Video: Er myggfisk en guppy?
Video: RAB ISLAND, CROATIA - a luxury villa, sandy beach, perfect restaurant, a boat ride & more! - YouTube 2024, Mars
Anonim

Myggfisk og guppyer er begge medlemmer av poecilia-slekten, en betegnelse de deler med mollies, sverdhaler og platyish. De er begge små ferskvann fisk som føder levende unger og ikke er over å kannibalisere dem.

Folk spør også, kan guppyer og myggfisk leve sammen?

Ikke alle levendebærere kan kryss. Stort sett de eneste jeg vet om det kan interbreed er guppyer , endlers og mollies. Og de fungerer bare fordi de er fra samme slekt, Poecilia. Myggfisk er fra gambusia slekt, så selv om du kan få dem til å avle avkommet vil være ufruktbar som Kingearwig sa.

På samme måte, hva slags fisk spiser mygglarver? I tillegg til gullfisk, myggfisk , ørekyt, koi og guppyer spise mygglarver.

På denne måten, spiser guppy mygg?

Nærmere bestemt er en av favorittmatene deres " mygg larver» og mygg egg. Denne tropiske fisken Guppy , er i stand til spise nesten deres totale vekt på " mygg larver” hver dag! Enten du har en full gullfiskdam eller bare et fuglebad i hagen din i sommer, trenger du Guppyer.

Spiser myggfisk annen fisk?

Myggfisk Fakta De er også aggressive mot annen fisk , ofte makulering finnene av store fisk eller spiser egg og unger av samboende arter som storkjerring og vanlig karpe.

Anbefalt: